Η Lizzard Active Media ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1995 και δραστηριοποιείται στον τομέα των ψηφιακών μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.

Δημιουργούμε ψηφιακές παρουσιάσεις που στοχεύουν άμεσα στο κοινό σας και κάνουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας να ξεχωρίζουν.

Αναλύοντας τις ανάγκες της επιχείρησης σας για προβολή, με πρωτοποριακές ιδέες και την πιο σύγχρονη τεχνολογία στα νέα μέσα, σας παρέχουμε τις απαραίτητες υπηρεσίες για την σωστή επικοινωνιακή πολιτική της εταιρείας σας και την στρατηγικά σωστή εκμετάλλευση της αγοράς σας.

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη σχεδιασμό, υλοποίηση και προώθηση του ψηφιακού σας έργου, σε συνεργασία πάντα με εσάς, τον πελάτη αλλά και συνεργάτη μας, αναλύοντας τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά και δίνοντας έμφαση στην αισθητική απεικόνιση αλλά και στην άρτια δομή της παρουσίασης των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

Οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε είναι κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop, κατασκευή micro site, φιλοξενία ιστοσελίδων, κατοχύρωση ονομάτων, προώθηση ιστοσελίδων – υπηρεσίες seo, social media marketing και web marketing.

web design